Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το καθεστώς καταρρέει με τρόμο και γίνεται επικίνδυνο ακόμη και για όσους το στηρίζουν

Επίθεση της Αστυνομίας και σοβαρά επεισόδια σε Λάρισα και Πάτρα. Ματαιώθηκε η παρέλαση στο Ηράκλειο

Σε μία απρόκλητη επίθεση κατά πολιτών, προχώρησε η Αστυνομία στην Λάρισα, δημιουργώντας σοβαρότατα επεισόδια. Επεισόδια όμως και στην Πάτρα, όπου οι πολίτες έσπασαν τον κλοιό των αστυνομικών και άρχισαν να εκτοξεύουν ποτήρια και πιάτα!!! Μετά τα επεισόδια και τις διαμαρτυρίες που σημειώθηκαν στο Ηράκλειο ματαιώθηκε τελικά η παρέλαση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Η εντολή του Χρυσοχοΐδη ήταν σαφής προς τους πραιτωριανούς υπερασπιστές της χούντας Παπαδήμου: «Συλλαμβάνετε οποιονδήποτε νομίζετε και χτυπάτε ελεύθερα» (υπάρχει και ο σχετικός νόμος Παπουτσή, που ψηφίστηκε πριν από έναν περίπου μήνα)…

Μέσα από τις προληπτικές συλλήψεις και τη γενικότερη διάθεση αναίτιας καταστολής εκ μέρους της Αστυνομίας οποιασδήποτε κίνησης πολιτών μπορεί να δημιουργήσει «κλίμα», το μόνο που κατορθώνεται είναι η περαιτέρω απογύμνωση του στυγνού αντιδημοκρατικού καθεστώτος που αυτή τη στιγμή καταδυναστεύει την χώρα.

Βέβαια, ο κύριος Χρυσοχοΐδης, μέσα από τη συγκεκριμένη προσέγγιση που επέλεξε, ίσως αγνοεί πως ανοίγει διαύλους αντιμετώπισης τόσο του ιδίου όσο και των συνεργατών του στην χούντα Παπαδήμου. Δηλαδή, καθιερώνει τις προληπτικές συλλήψεις ως μέσο αντιμετώπισης «πιθανής ενέργειας» και βάζει υποψηφιότητα για την προσωπική του μελλοντική σύλληψη, για την πιθανότητα διαφυγής του στο εξωτερικό ή την πιθανότητα οποιασδήποτε έκνομης πράξης εκ μέρους του ή της παρεούλας του που παράνομα κυβερνά την χώρα. Εξάλλου, διογκώνεται συνεχώς ο «φάκελος» των αποφάσεων της κυβέρνησης Παπαδήμου, η οποία γνωρίζει πως όχι μόνο είναι παράνομη, αλλά και πως όλες οι αποφάσεις της συγκλίνουν στην δημιουργία ενός πρωτοφανούς στα παγκόσμια χρονικά κατηγορητηρίου, το οποίο θα αντιμετωπίσει εις έκαστος όλων εκείνων που την απαρτίζουν.

Μέσα από τον τρόπο αντιμετώπισης των Ελλήνων πολιτών, μέσα από τις γενικότερες αντιδράσεις και την συνεχώς αυξανόμενη κυβερνητική βία, γίνεται σαφές πως το παράνομο καθεστώς πνέει τα λοίσθια και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα επιχειρήσει ακόμη και αδιανόητες κινήσεις –οι οποίες θα έχουν αυτοχειριακά γνωρίσματα- κατά του Ελληνικού λαού. Η βία σήμερα και αύριο, η νοθεία (στις εκλογές, εάν αυτές γίνουν), η τρομοκρατία (μέσα από τις συνεχείς αποφάσεις εξυπηρέτησης ξένων και όχι της χώρας και των πολιτών), η παραπληροφόρηση (μέσω των μηχανισμών της κυβερνητικής προπαγάνδας που έχει εγκαθιδρυθεί σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ) και το σώμα των πραιτωριανών (αστυνομία) που έχει αναλάβει την στήριξη της χούντας Παπαδήμου, θα αποτελέσουν τα όπλα άμυνας και ταυτόχρονης επίθεσης στον ύστατο αγώνα που πολύ σύντομα θα δώσουν οι βιαστές του Συντάγματος, οι νενέκοι και οι Τσολάκογλου της σύγχρονης Ελλάδας. Ίσως να επιχειρηθεί και η επιβολή εξαθλίωσης και πείνας, προκειμένου να μειωθούν οι διαθέσεις αντίδρασης εκ μέρους των πολιτών.

Σε αυτό το χρονικό σημείο, το «τέρας» που ονομάζεται κυβέρνηση Παπαδήμου, θα γίνει πιο επικίνδυνο από ποτέ, αφού γνωρίζει πως θα δώσει σύντομα τον ύστατο (και μάταιο) αγώνα της επιβίωσής του. Εγκλωβισμένα πίσω από κάγκελα και χιλιάδες αστυνομικούς τα μέλη της κυβέρνησης και οι λακέδες τους, νιώθουν τον τρόμο της κατακρήμνισης και της τιμωρίας τους που έρχεται. Και γνωρίζουν ότι η τιμωρία τους θα είναι παραδειγματική, ιδιαίτερα σκληρή και πρωτοφανής για τα παγκόσμια χρονικά, αφού οι ίδιοι άνοιξαν τον δρόμο προς αυτήν…
 Κωνσταντίνος 
kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου