Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ

Ελληνίδες Έλληνες

Πλέον οι μάσκες έπεσαν για τα καλά από την τρικομματική δοσιλογική κυβέρνηση.
Μετά την απαράδεκτη και εξευτελιστική για το Ελληνικό έθνος δήλωση του Σόιμπλε σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις, ενώ η κυβέρνηση έπρεπε να στείλει από κει που ήρθαν κατευθείαν τους Τροϊκανούς και να καλέσει τον Ελληνικό λαό να περιφρουρήσει την δημοκρατία του, να απαιτήσει εδώ και τώρα την καταβολή του συνόλου του Κατοχικού δανείου που ανέρχεται σε πάνω από 60 δις Ευρώ και να ξεκινήσει τις διαδικασίες στο διεθνές δικαστήριο για την διευθέτηση και καταβολή του συνόλου των πολεμικών αποζημιώσεων αυτή το μόνο που έκανε είναι να ψελλίσει μέσω του Υπεξ κ. Δ. Αβραμόπουλου ότι τάχα αυτό είναι θέμα διεθνούς δικαιοσύνης. Ούτε ο Σόϊμπλε δεν θα περίμενε τέτοια δουλική απάντηση από την Ελληνική κυβέρνηση. Δηλαδή για την τρικομματική κυβέρνηση τα 800.000 περίπου θύματα από την Γερμανική κατοχή, την καταστροφή του 50% περίπου της βιομηχανίας μας, την κλοπή του πλούτου της χώρας, την καταστροφή του 70% περίπου των υποδομών της και τη οικονομική αιμορραγία της τα επόμενα χρόνια για
να ξαναγίνουν όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο. Για αυτούς ο μόνος σωστός δρόμος είναι να σωθεί το Ευρώ και η Γερμανική οικονομία. Οι Έλληνες να πάνε να πνιγούν.
Όμως το πιο εκπληκτικό και πιο ξετσίπωτο έρχεται δυστυχώς από την αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτή η απαράδεκτη έκφραση του κ. Τσίπρα ότι η Ελλάδα δεν είναι υπό κατοχή. Αν είναι δυνατόν. Το γλείψιμο του κ. Τσίπρα ξεπέρασε και την τρικομματική κυβέρνηση. Απορώ αυτός ο Μανώλης Γλέζος τη δουλειά έχει ακόμα σε αυτό το απαράδεκτο κόμμα. Πρέπει να αποχωρήσει άμεσα αν σέβεται ακόμα την ιστορία του και δεν την πούλησε στο βωμό ενός υπουργικού θώκου. Αν παραμείνει ακόμα στο κόμμα αυτό χωρίς να πάρει πίσω ο αρχηγός του αυτή την απαράδεκτη δήλωση τότε ο συνοδοιπόρος του Λάκης Σάντος θα έρθει σίγουρα στον ύπνο του για να του εξηγήσει κάποια πράγματα.


Ελληνίδες Έλληνες
Η Ιστορία μας καλεί. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας τόσο ως προς του προγόνους μας που δώσανε το αίμα τους για να είμαστε μείς ελεύθεροι όσο και ως προς τα παιδιά μας που πρέπει να τους παραδώσουμε την πατρίδα τους ελεύθερη όπως μας την παρέδωσαν και εμάς οι πατεράδες μας.
Ελάτε μαζί μας στο Ε.Πα.Μ. να ξαναπάρουμε πίσω την πατρίδα μας και να ξαναχτίσουμε την οικονομίας προς όφελος του Ελληνικού λαού.
Ελάτε μαζί μας να φτιάξουμε επιτέλους την Δημοκρατία που αρμόζει στην πατρίδα μας ως λίκνο της Δημοκρατίας
Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε τα φώτα για άλλη μια φορά στον πολιτισμένο κόσμο ότι οι Λαοί έχουν τεράστια δύναμη αρκεί να το πιστέψουν. Και μην ξεχνάτε ότι αυτή η πατρίδα μας ανήκει αρκεί να ξέρουμε να την προστατεύσουμε, αλλιώς θα περάσουμε και εμείς στην ιστορία ως λαός όπως τόσοι άλλοι λαοί που δεν προστάτεψαν
την πατρίδα τους.
Ελάτε να τελειώσουμε την επανάσταση του 1821 που ξεκίνησαν οι παππούδες μας αλλά τελικά έμεινε στο δρόμο. Έχουμε την μεγάλη ευκαιρία να την τελειώσουμε εμείς τώρα.

Τ.Ε. Ε.Πα.Μ. Αγρινίου ΤΗΛ:6942655110 - 6975364923

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου