Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013-Ο Δημήτρης Καζάκης στην Ναύπακτο

 

Σήμερα Κυριακή στην καφετέρια "Ναυπακτιακόν" ο Γ.Γ. του Ε.Πα.Μ. Δημήτρης Καζάκης συναντήθηκε με μέλη και φίλους του πυρήνα μας ενώ δέχθηκε ερωτήσεις και από πολίτες της πόλης.
Τον Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. συνόδευαν οι Γιάννης Αθανασιάδης (συντονιστής του Ο.Γ.) και Γρηγόρης Πιερουτσάκος (μέλος του Ε.Σ.Σ.).

Η συζήτηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.Το συμπέρασμα του Δημήτρη Καζάκη, από τις τελευταίες περιοδείες όπως μας τόνισε, είναι πως η εξάπλωση των ιδεών του ΕΠΑΜ αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, χάρη στην συνέπεια των αρχών του, που έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων πυρήνων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας παρά την φίμωση του ίδιου από τα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας.
Υπενθύμισε τα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες των μεγάλων αστικών κέντρων ζητούν την επιστροφή στη δραχμή σε ποσοστό πάνω από..
30%, ποσοστό πολύ μεγάλο δεδομένου της πρoπαγάνδας του ευρώ από τα ΜΜΕ
Από την ίδια δημοσκόπηση, συνέχισε, πως το ΕΠΑΜ στην Αθήνα, στον κύριο όγκο του εκλογικού σώματος, ξεπέρασε το 7%, είδηση που εξαφανίστηκε..
Καταλήγοντας έκανε σαφές πως μόνο μέσα από την ενότητα όλων των υγιών δυνάμεων του λαού χωρίς εξαιρέσεις και διαχωριστικές γραμμές δεξιών – αριστερών, μπορούμε να ανατρέψουμε το σάπιο πολιτικό σύστημα και να σώσουμε τη χώρα.
Αξίζει να σημειωθεί πως εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για εγγραφή νέων μελών και φίλων στο πυρήνα

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε συνέντευξη στο nafpaktianews.gr
Παρακάτω το σχετικό video
 
 
 

Δεσμευθήκαμε ώστε η επόμενη μας συνάντηση στην Ναύπακτο να γίνει σύντομα στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου του βιβλίου "Μονόδρομος η ανατροπή"


Υ.Γ. Ευχαριστούμε τους Συναγωνιστές μας από τους πυρήνες της Πάτρας και του Αγρινίου.

http://epam-naupaktou.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου