Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Με κατοίκους του Κιλκίς συναντήθηκε το κλιμάκιο του Ε.ΠΑ.Μ.


00 epam logo 180
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την έντονη ανησυχία τους και την κατηγορηματική αντίθεσή τους στη λειτουργία των μεταλλείων στα Κρούσια, εξέφρασαν πολίτες του Κιλκίς που συναντήθηκαν με τον Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη και το κλιμάκιο της Π.Γ. και του Ο.Γ. που τον συνοδεύει στην περιοδεία του στη Β. Ελλάδα, την Πέμπτη 5/12/13.
Η τοπική κοινωνία είναι σε εγρήγορση και δίνει τη μάχη με κινητοποιήσεις και δικαστικούς αγώνες, προκειμένου να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη και τις καταστρεπτικές συνέπειες για την περιοχή.
Ο Δημήτρης Καζάκης τόνισε πως «μόνο η συνολική κινητοποίηση του κόσμου μπορεί να αποτρέψει τέτοιου είδους εξελίξεις, διότι αυτοί που κυβερνούν είναι διατεθειμένοι να εξοντώσουν και να ισοπεδώσουν τα πάντα».
«Οι Ελληνες, υπογράμμισε ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ., πρέπει να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, ακόμα και με τη γεωγραφική έννοια του όρου».
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη συσπείρωσης και συντονισμού των κοινωνικών δυνάμεων, υποστήριξε ότι «το να παλεύει ο καθένας μόνος του για το πρόβλημά του απέναντι σε μια εξουσία που έχει αποφασίσει να τους εξοντώσει όλους, δεν θα καταφέρει τίποτα. Τα «ρυάκια» πρέπει να συναντηθούν για να ξεμπερδεύουμε μια και καλή μ’ αυτούς. Ο συντονισμός είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την πτώση του κατοχικού καθεστώτος».
Η συζήτηση – όπως ήταν αναμενόμενο – επεκτάθηκε και στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και ο Δημήτρης Καζάκης είχε την ευκαιρία να απαντήσει στις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς των συμπολιτών που συμμετείχαν.
Τον Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. συνόδευαν οι Γιάννης Αθανασιάδης (συντονιστής του Ο.Γ.), Κώστας Αβαράκης (μέλος της Π.Γ.) και Γρηγόρης Πιερουτσάκος (μέλος του Ε.Σ.Σ.).
kilkis meeting

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου