Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Στα σκαριά το Δ΄Ράιχ !! του Κώστα Γιαννιώτη




Είναι κοινό μυστικό ότι ο γνωστός ιέρακας της Ουάσινγκτον Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των Ην. Πολιτειών και θεωρητικός επί θεμάτων γεωστρατηγικής, ήταν ένας από τους ‘’γονιούς’’ των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα. Τους πρωτοχρησιμοποίησε, εκπαιδεύοντάς τους και εξοπλίζοντάς τους, για πρώτη φορά η CIA – και τα άλλα ευαγή ιδρύματα των ΗΠΑ - εναντίον των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν.
Μετά τα γεγονότα των δίδυμων πύργων, έγιναν οι απόλυτοι ‘’εχθροί’’, το …. ‘’πνεύμα του κακού’’ για τους Αμερικανούς και λύθηκαν τα χέρια της ηγεσίας της Ουάσινγκτον να στρατιωτικοποιήσει τη ζωή της αμερικανικής κοινωνίας και να ανοίξει το δρόμο για επεμβάσεις και πολεμικές επιχειρήσεις σε πολλά σημεία του κόσμου. Σημαία τους η μάχη εναντίον του …… ‘’κακού’’. Των Ταλιμπάν και της Αλ Κάιντα. Για να εξυπηρετήσουν το βασικό στρατηγικό στόχο : τη διάλυση κρατών, τη μετατροπή τους σε υβρίδια κρατών και τους λαούς τους σε περιπλανώμενους σκλάβους.

Αυτός λοιπόν ο κύριος – ο Μπρεζίνσκι – όταν , το 2008, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν έχει μετανιώσει για τη δημιουργία των Ταλιμπάν, απάντησε κυνικότατα  ….. «όχι μόνο δεν έχω μετανιώσει, αλλά θα το ξανάκανα και σήμερα» !!!!
Δεν χρειάστηκε να μας πιέσει για να πειστούμε.
Άλλωστε, λίγο μετά, εκπληρώθηκε η επιθυμία του. Γεννήθηκε – από τους ομοίους του - το μόρφωμα του ισλαμικού κράτους, εξοπλίστηκε από τις ίδιες πηγές και το έστρεψαν εναντίον της Συρίας, με σκοπό την πλήρη διάλυσή της. Το ISIS, που σήμερα σκορπά τη φρίκη σε παγκόσμιο επίπεδο.
Με δικαιολογία τη ‘’νέα’’ τρομοκρατία, καταφέρνουν να αποκρύπτουν και να δικαιολογούν τη δική τους τρομοκρατία εναντίον των λαών, ακόμα και του δικού τους, που υφίσταται τις συνέπειες αυτής τους της πολιτικής, και οδηγεί με ταχύτατους ρυθμούς όλο και πιο πλατιά στρώματα του αμερικανικού πληθυσμού να προστεθούν στα ήδη φτωχοποιημένα ή εξαθλιωμένα.

Το παιγνίδι όμως άρχισε να χοντραίνει και στην Ευρώπη.
Η ετοιμόρροπη Ευρωπαϊκή Ένωση, μπροστά στο φάσμα της διάλυσής της, που πλησιάζει ταχύτατα, χρειάστηκε χέρι βοήθειας. Και εδώ αρχίζει το πονηρό παιγνίδι !!
Τα χτυπήματα των εγκληματιών του ισλαμικού μορφώματος, στην καρδιά της Γαλλίας, τα πλήρωσαν αθώοι και δημοκρατικοί πολίτες. Που δεν είχαν ποτέ και τίποτε να μοιράσουν με τους αθώους μουσουλμάνους μετανάστες της Γαλλίας.
Αντίθετα δεν πειράχτηκε ούτε ρουθούνι από τα φασιστοειδή της Λεπέν και των ομοίων της, που έχουν αναδείξει σαν κυρίαρχο έμβλημά τους και αιχμή της πολιτικής τους  την ξενοφοβία και το ρατσισμό.
Ταυτόχρονα, τα χτυπήματα των τρομοκρατών έβγαλαν στην επιφάνεια τα σύνδρομα της φοβίας και τα ανακλαστικά της ανάγκης  ….. προστασίας του λαού από το κράτος.
Το φρούτο ήταν έτοιμο να πέσει από το δέντρο. Και, ω του θαύματος, εμφανίστηκε στους γαλλικούς δρόμους ο στρατός με το λαό έτοιμο να δεχτεί την παρουσία του, ακριβώς όπως δέχτηκε και ο αμερικανικός λαός την παρουσία τεθωρακισμένων στα σταυροδρόμια των μεγαλουπόλεων.
Καταδρομείς στον πύργο του Άιφελ και λεγεωνάριοι σε δημόσια κτήρια και σχολεία.
Την ίδια στιγμή το φασιστικό χτύπημα εξυπηρέτησε τα μέγιστα τον κ. Ολάντ. ‘’Σε κατάσταση σόκ ο Γάλλος πρόεδρος’’ όπως θέλουν τα μέσα ενημέρωσης της Γαλλίας, δήλωσε πως …. «εμείς θα νικήσουμε, τίποτε δεν μπορεί να μας διαιρέσει».
Άμ` έπος ,άμ` έργον. Αφού πρώτα φρόντισε να συναντηθεί, για τα μάτια του κόσμου με τον Σαρκοζί, φρόντισε να ξεχαστεί η επίπλαστη δημοκρατικότητά του που δεν αναγνώριζε σαν πολιτική συνομιλήτρια την κ. Λεπέν. Η κ. αυτή πέρασε μετά βαΐων και κλάδων τις πύλες του προεδρικού μεγάρου. Για να συνδράμει στη δημιουργία ενιαίου πολιτικού μετώπου, μπροστά στον …… φασιστικό κίνδυνο των ισλαμιστών !! Κλήθηκαν οι φασίστες να …… προστατέψουν το λαό από τον …… φασιστικό κίνδυνο !!!
Νάτη η περίφημη …… ‘’ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ’’ για την οποία κόπτονται και στον τόπο μας κάποιοι ‘’πατριώτες’’.

Την ίδια στιγμή ο γιος του Σαρκοζί φόρεσε φυσεκλίκια και καλεί τους Γάλλους να ….. πάρουν τα βουνά !

Όχι δεν πρόκειται για τρελοκομείο! Απλώς ρίχνουν προπέτασμα καπνού – για την ώρα - για να μην πέσει στην αντίληψη του λαού ότι η …. Σοσιαλιστική του κυβέρνησή  πέρασε, με τη βοήθεια της δεξιάς, νομοσχέδια που ανοίγουν το δρόμο στις  ομαδικές απολύσεις και άλλα που περικόπτουν τεράστια ποσοστά δαπανών για κοινωνική πρόνοια.
Η σκληρή λιτότητα και η διόγκωση της ανεργίας καταφτάνει ταχύτατα. Η φτωχοποίηση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού βρίσκεται προ των πυλών.
Όταν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός της …… ‘’τρομοκρατίας’’, οι λαϊκές αντιδράσεις θα είναι έντονες. Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν και ίσως να μη φτάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις, όταν αυτές οι αντιδράσεις θα παίρνουν τη μορφή χιονοστιβάδας.
Τότε ίσως χρειαστεί ο στρατός για να καταστείλει τις λαϊκές αντιδράσεις.
Προϊδεάζουν λοιπόν το λαό σήμερα, να συνηθίσει την παρουσία του στρατού στους δρόμους, για να μην του ξενοφανεί αύριο. Και ποιος ξέρει ; Ίσως και η κήρυξη στρατιωτικού νόμου, ή κατάστασης έκτακτης ανάγκης να μην είναι μακριά από τη σκέψη των κυβερνώντων. Ναι, για τη Γαλλία μιλάω ! Της επανάστασης και των δημοκρατικών ιδεωδών !

Το Δ΄Ράιχ άρχισε να κινείται πανευρωπαϊκά, ενθυμούμενο το παρελθόν του. Μόνο έτσι θα μπορέσει να σταθεί το υπερεθνικό μόρφωμα που ονομάζουν Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τη φασιστική μετεξέλιξή της και την υποταγή των λαών στις ορέξεις των αρπακτικών του χρηματοπιστωτικού και χρηματιστηριακού τέρατος.

Σκοτεινιάζει στην Ευρώπη !!!
Σχεδιάζουν να ξανακουστεί το κροτάλισμα της μπότας του Ράιχ στους δρόμους των πόλεων της Ευρώπης !
Ίσως στη χώρα μας να βραδιάσει πιο γρήγορα, αν ο λαός δεν αντιδράσει κι αν δεν πάρει την τύχη του στα δικά του χέρια.

Κώστας Γιαννιώτης

Μέλος του Ελεγκτ. Συμβουλίου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου