Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Έχουμε πόλεμο ! Κάθε υπογραφή, σημαίνει παράδοση της χώρας!



Ποιος είναι αυτός που τολμά δηλώνει ότι με λυπάται ;
Ποιος είναι αυτός που τολμά να λέει ότι με ταΐζει ο λαός του, όταν είναι κοινό μυστικό ότι αυτόν τον λαό – το δικό του – τον καταληστεύει ο ίδιος και το τραπεζικό του σύστημα, αποκρύπτοντάς του ότι στην πραγματικότητα έχει καταληστεύσει τον ελληνικό λαό, κερδίζοντας από το αίμα του 70 δις μέσα σε τρία χρόνια;
Ποιος είναι αυτός που απαιτεί να πληρώσω τα έξοδα, για τις απάτες των τραπεζών και τις μίζες των βιομηχανικών συγκροτημάτων της χώρας του;
Ποιος είναι αυτός που διατάσσει τον πρωθυπουργό της χώρας μου να του προσκομίσει, γραπτώς, την αίτηση υποταγής του;
Ποιος είναι αυτός που ζητά την υποθήκευση της ζωής των παιδιών μου και των εγγονιών μου…. ες αεί;
Είναι ο Σόιμπλε! Ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, ο απόλυτος άρχοντας της Ευρώπης. Αυτός που έχει μετατρέψει σε μπάτλερ του όλους τους ‘’πρωθυπουργούς’’ της Ευρώπης, μέχρι και τον αξιοθρήνητο …. ‘’πρόεδρο’’ Ολάντ – τον υπηρετάκο της Μέρκελ .
Είναι ο Σόιμπλε ! Απόγονος ναζί και περικλεής συνεχιστής των ‘’ιερών’’ ναμάτων των Άουσβιτς- Μπιρκενάου, Μπούχενβαλντ, Μαουτχάουζεν, Μπέργκεν Μπέλζεν, Μπράιτεναου, Βινεγκράντεν, Νταχάου, Τρεμπλίνκα και δεκάδων άλλων φημισμένων ‘’τόπων αναψυχής’’ της πατρίδας του και της Ευρώπης του.
Ο άνθρωπος που για δόγμα του έχει την προμετωπίδα στρατοπέδου συγκέντρωσης ……. ‘’ARBEIT MACHT FREI’’, εντέλλεται και ο ‘’πρωθυπουργός’’ της Ελλάδας εκτελεί.
Ο άνθρωπος που κουνά το δάχτυλο και ‘’συμβουλεύει’’ – προστάζοντας - τα παιδιά και τα εγγόνια όλων αυτών που δολοφονήθηκαν από …… τους δικούς του πατεράδες. Ο άνθρωπος που απαιτεί να του επιστρέψω αυτά που μου ….. ‘’δάνεισε’’, ενώ ο ίδιος έχει κατακλέψει, καταληστέψει τον τόπο μου και κατακρεουργήσει το λαό μου.

Σ` αυτόν τον άνθρωπο και τους ομοίους του υπέκυψε, και έστειλε ……  παρακλητική απάντηση- αίτημα ο πρωθυπουργός της χώρας μου, κατά πώς το απαίτησε η αφεντιά του Σόιμπλε !!!
Έκανε αποδεκτό ο πρωθυπουργεύων  –  πλέον - της χώρας μας(!) το ιταμότατο τελεσίγραφο που του έστειλε και  υπάκουσε στην εντολή και απαίτηση του γερμαναρά. Αντί να ορθώσει το ανάστημά του και να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια αυτού του λαού, στέλνοντάς τον στο διάολο, κι αυτόν και τη λυκοσυμμαχία του, μαζί με το κατοχικό τους νόμισμα- απάτη και ξηλώνοντας ταυτόχρονα τους λιμοκοντόρους και τους ….’’τραπεζοκόμους’’ Δραγασοβαρουφάκηδες, που τον οδήγησαν με τις ‘’συμβουλές’’ τους σ` αυτό το κατάντημα, έσκυψε και παρακαλεί τους μαφιόζους, τους ναζί και τους συνεργάτες τους – ‘’πρωθυπουργούς’’ της Ευρώπης ( !! )   

Με την εκτέλεση της εντολής, με την αποδοχή της απαίτησής του Γερμανού, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας πρόδωσε την ψήφο, την εμπιστοσύνη, την ελπίδα, την πρόσκαιρη ανάταση και περηφάνια που ένιωσε αυτός ο λαός μετά από πολλά χρόνια. Μπήκε στο κάδρο των λιπόψυχων, αυτών που μέχρι χτες περιγελούσε. Μπήκε στο πλάι των δωσίλογων, που άλλοι απ` αυτούς τώρα τον λοιδορούν και άλλοι τον χειροκροτούν.

Βήμα το βήμα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να παγώσει το χαμόγελο του λαού, που τον επευφημούσε, και να το μετατρέψει σε κατήφεια.
Αν προχωρήσει στην αποδοχή της απαίτησης για χρονική επέκταση της δανειακής σύμβασης –  και εξ αντικειμένου -  του μνημονίου (πρόγραμμα το βάφτισαν), με οποιουσδήποτε όρους, θα έχει ήδη προδώσει τον ελληνικό λαό και τις ελπίδες του.
Αν μάλιστα το φέρει για ψήφιση στη Βουλή, τότε θα έχει προχωρήσει σε πράξη εσχάτης προδοσίας και θα δικαιώσει το δωσιλογισμό των προηγούμενων.
Από κει και πέρα το λόγο θα τον έχει ο λαός που πρέπει να περιφρουρήσει το σύνταγμα – και άρα την πατρίδα -  ενεργοποιώντας το ακροτελεύτιο άρθρο του.

Ας μη νομίσει κανείς ότι τώρα θα έχει να κάνει με τον ίδιο λαό που έβλεπε μέχρι πριν λίγους μήνες. Τώρα θα έχει να κάνει με ένα λαό, που ένιωσε να ξαναγεννιέται μέσα του η εθνική περηφάνια, και δεν πρόκειται να την χαρίσει σε κανέναν, όπως κι αν λέγεται.
Τώρα θα νιώσουν όλοι, τι σημαίνει οργή λαού. Του λαού που άρχισε να βλέπει καθαρά και να αισθάνεται ότι ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ! Του λαού που, υποτιμώντας τον, του θίγουν τον πατριωτισμό του. Αλλοίμονο σ` αυτόν που θα δειλιάσει στον πόλεμο αυτόν και θα υποταγεί. Θα τον συντρίψει η λαϊκή οργή.


Κώστας Γιαννιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου