Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

‘’ΓΟΝΑΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ !! Τελεσίγραφο των τρομοκρατών της Ευρώπης, προς τον ελληνικό λαό !!



Οι ναζί ξανάβαλαν μπροστά τα παλιά γνωστά τους μέτρα. Τον εκβιασμό και τα τελεσίγραφα. Είναι δύσκολο να ξεκόψουν από τον παλιό εαυτό τους.
Σε έκτακτη κοινή συνέντευξη τύπου, μετά το σημερινό EUROGROUP, οι Ντάιζελμπλουμ, Μοσκοβισί, Ρέγκλινγκ και Λαγκάρντ, απέστειλαν ωμό και ιταμό τελεσίγραφο στην ελληνική κυβέρνηση: « Ή δέχεστε την επέκταση του μνημονίου - και υποβάλετε μόνοι σας το αίτημα επέκτασης – ή οι οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις παίρνουν τέλος, ανακαλείται η παροχή του ELA και μας επιστρέφετε τα 11 δις του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας».
Η απάντηση του Βαρουφάκη, σε συνέντευξή του αμέσως μετά, με έκανε να ντραπώ για λογαριασμό του. Αντί να τους φτύσει κατάμουτρα για την προσβολή και τον εκβιασμό τους σε βάρος του λαού, που υποτίθεται ότι υπηρετεί, προσπάθησε να κρατήσει ισορροπίες λέγοντας ότι …… «…εμείς δεν παίζουμε με το μέλλον της Ευρώπης». Δεν μας εξήγησε ποιοι είναι, ποιοι συμπεριλαμβάνονται σ` αυτό το ‘’εμείς’’, κι αν αυτό που ξεστόμισε αντιπροσωπεύει την ελληνική κυβέρνηση. Γιατί τον ελληνικό λαό τον ενδιαφέρει πρώτα και κύρια το μέλλον και η ζωή των παιδιών του, που δεν θέλει να τα δει σκλάβους σε μια χώρα αποικία χρέους. Γι αυτά τα παιδιά, γι` αυτό το λαό δε βρήκε να πει τίποτε ο Βαρουφάκης. Έφτασε στο σημείο να φάει το φτύσιμο και να εξακολουθεί να λέει ότι…..«……η Ευρώπη, πάντα μέσα από αντιθέσεις, κάνει τη σύνθεση και προχωρά μπροστά» ( ! )  Μπροστά πού, Βαρουφάκη ; Στα κρεματόρια που ανοίγουν για όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς – με πρώτη την Ελλάδα;
Κλαψούριζε, μέσα από χαριτολογήματα, ότι θα βρεθεί σύντομα λύση και θα υπάρξει η …… κατάλληλη φρασεολογία (sic) που θα γεφυρώσει τις διαφορές, όταν καταλάβουν, οι …… καλοί του εταίροι, ότι κάνουν λάθος.
Έφτασε να τον υπερκεράσει ακόμα και ο Πάνος Καμμένος, που απάντησε ότι δεν πρόκειται να δεχτεί να υποβληθεί κανένα αίτημα επέκτασης του μνημονίου και θα παραμείνει σταθερός στις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
Την ίδια στιγμή ακολούθησε δήλωση του Σαμαρά που προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει την Ελλάδα ( ο θεός να βάλει το χέρι του), ερχόμενος σε επαφή με τους ‘’εταίρους’’ για λύση του αδιεξόδου, ώστε  να ……… μην μπουν σε κίνδυνο τα επιτεύγματα της προηγούμενης κυβέρνησης ( βλ. γενοκτονία του ελληνικού λαού).
(Καλά αυτός πρέπει να μισεί τον ελληνικό λαό τόσο, που δεν τον φτάνει ούτε ο Σόιμπλε).
Ναι! Για τον Σόιμπλε μίλησα. Αυτόν που, λίγες ώρες πριν συναντηθεί με τον Βαρουφάκη, ξεστόμιζε εμετικά, ότι λυπάται τον ελληνικό λαό για την κυβέρνηση που τον εκπροσωπεί (!!) 
Με αυτόν συζητούσε ο Βαρουφάκης και δεν ένιωθε στάλα ΝΤΡΟΠΗ !!!! Δεν ένιωσε καν την ανάγκη να μιλήσει και να αντιπροσωπεύσει την περηφάνια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού.
Για όσους καμαρώνουν και είναι περήφανοι με τις χαριτωμενιές του, να τον χαίρονται. Εγώ, βλέποντας τη συνέντευξή του μετά απ` όλα όσα προηγήθηκαν, το ξαναλέω, ένιωσα ντροπή για λογαριασμό του.
Οι ναζιστές, τρομοκρατημένοι από την ενότητα του ελληνικού λαού που χτίζεται καθημερινά, μέρα τη μέρα και ώρα την ώρα, στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας μας, σήκωσαν ξανά το αιματοβαμμένο χέρι τους με το luger, στο κεφάλι του λαού της πατρίδας μας.
Το έχω ξαναγράψει. Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν ξεχάσει ποτέ το ΕΑΜ. Μισούν μέχρι τώρα, αυτό που εξέφραζε. Την πατριωτική ενότητα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού μας. Αυτό τους πόνεσε, τους μάτωσε και τελικά τους έδιωξε. Δε μας το συγχωρούν με τίποτε. Πολύ περισσότερο που διαπιστώνουν ότι αυτή η ενότητα ξαναχτίζεται για μια ακόμα φορά.
Ας συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο. Βοηθούν να καταλάβει και ο πιο δύσπιστος, ότι στο κλουβί με τις ύαινες της Ε.Ε. και του ΕΥΡΩ δεν έχεις ελπίδα διαπραγμάτευσης. Γιατί τους κανόνες της διαπραγμάτευσης τους βάζουν οι ύαινες. Εσύ απλώς περιμένεις το οικτρό σου τέλος. Μόνη σου διέξοδος …… η πόρτα ! Την ανοίγεις και την κοπανάς !

Ας προσέξουν καλά όλοι τους !!
 Ναζιστικό club και όσοι άλλοι Δραγασοβαρουφάκηδες !
Αυτό το τραυματισμένο και πονεμένο θεριό που λέγεται λαός  άρχισε να αναδεύεται και δεν είναι διατεθειμένο να δεχτεί άλλα τραύματα !                                               
 Ας μην το προκαλέσουν !!

Κώστας Γιαννιώτης

Μέλος του Ελεγκτ. Συμβουλίου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου