Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Oι Σκοπιανοί μας προκαλούν μεσα στην ίδια μας την χώρα


   Από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου 2015 έχει προγραμματισθεί στη Φλώρινα ένα διεθνές Συνέδριο (http://novazora.gr/arhivi/12198)  από το κόμμα: «Ουράνιο Τόξο» (αυτοπροσδιοριζόμενο ως Πολιτικό κόμμα της Μακεδονικής Μειονότητας στην Ελλάδα) και την Αυστραλιανή Μακεδονική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (AMHRC) για να συζητηθούν  «Μακεδονικά» θέματα. Η ίδια οργάνωση είχε διεξαγάγει το 2013 ένα προηγούμενο συνέδριο στην Μελβούρνη για την επέτειο …περί διαμελισμού της Μακεδονίας το 1913!!!
  Το «Ουράνιο τόξο», που στις ευρωεκλογές του 2009 κατέβηκε με την ονομασία «Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο»,  επιδιώκει εδώ και μια εικοσαετία σχεδόν την αναγνώριση  «Μακεδονικών Μειονοτήτων» στην Ελλάδα, εξαπολύοντας την ανθελληνική του προπαγάνδα και  συνεργαζόμενο συχνά με ντόπιους  καλοθελητές  όπως οι Οικολόγοι Πράσινοι.

Στο πολιτικό τους μανιφέστο (http://www.florina.org/rainbow/manifesto _new_g.asp) τάσσονται ανοιχτά κατά των εθνικών κρατών, καθώς θεωρούν ότι ανήκουν πλέον στο παρελθόν,  και υποστηρίζουν το μοντέλο των περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Καταγγέλουμε την θρασύτατη αυτή κίνηση των Σκοπιανών πολιτικών οι οποίοι μέσα από την ίδια μας την χώρα προσπαθούν να επηρεάσουν την διεθνή κοινή γνώμη και να αλλοιώσουν την ιστορία μας ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι επεκτατικές βλέψεις των εθνικιστών της γείτονος χώρας συμπεριλαμβάνουν Ελληνικά εδάφη.


Μην προκαλείται τον Ελληνικό λαό! Θα τον βρείτε απέναντί σας!

 ΕΠΑΜ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου