Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΕΣΜΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ


Αύριο Παρασκευή 10 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί  συγκέντρωση υποστηρικτών του ΟΧΙ στην πλατεία Συντάγματος στις 7.30 μμ. Μέχρι στιγμής έχουν εκδηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν πολιτικές δυνάμεις, κινήσεις και συλλογικότητες.
Το ΕΠΑΜ με απόφαση της ΠΓ αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκδήλωση, αφού πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία στήριξης υπέρ του ΟΧΙ, στο ιστορικό δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.
Η Γραμματεία Οργανωτικού ΚΑΛΕΙ τα μέλη των πυρήνων μας με τη μαζική τους συμμετοχή, να δώσουν για μια ακόμη φορά το ΔΙΚΟ τους   παλμό σε αυτήν την εκδήλωση, που θα έχει μία ιδιαίτερα σημασία.
 Μία ιδιαίτερη σημασία γιατί κατά τα φαινόμενα, θα περάσουν και επίσημα πλέον στις μνημονιακές δυνάμεις τα κόμματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ , γεγονός που έχει προβλεφθεί  ακόμη και στην πολιτική  απόφαση του τελευταίου μας Συνέδριου.!
Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,
Περνάμε στις τελευταίες καμπές του Ελληνικού δράματος και προετοιμαζόμαστε για αυτά που επιφυλάσσει η Ιστορία για το Μέτωπο!
Τώρα έφτασε η ώρα του Λαού! Έφτασε η ώρα του ΕΠΑΜ!
Ας συσπειρωθούμε  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την τελική μας αντεπίθεση.
Ξεκινάμε από αύριο κιόλας και συγκεντρωνόμαστε στο χώρο του Περιπτέρου μας στις 7.00 μμ , για να βαδίσουμε όλοι μαζί προς την πάνω Πλατεία Συντάγματος, με τις Ελληνικές σημαίες, τα λάβαρά και τα πανό μας. Μην ξεχάσουμε να φέρουμε  μαζί μας κονκάρδες του ΕΠΑΜ και  σφυρίχτρες.
Σας περιμένουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ! Να προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι εκεί, για να δείξουμε ποια είναι η ψυχή του ΕΠΑΜΙΤΗ!
ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!


09/07/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου