Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Το ΟΧΙ είναι ΟΧΙ διαρκείας και συνέχισης αγώνων!


του Δημήτρη Κυπριώτη


Πολλές φορές στις τελευταίες ημέρες με την ευκαιρία του δημοψηφίσματος, φέραμε στη μνήμη μας την ιστορία αυτού του τόπου που μας θύμισε ότι οι χρυσές σελίδες δόξας και τιμής της Ελλάδας και των Ελλήνων, γράφτηκαν πάντοτε με «ΟΧΙ» και ποτέ με «ΝΑΙ». Και αφού στην χιλιόδοξη αυτή διαδρομή της χώρας μας δεν το κάναμε ΠΟΤΕ, ήταν απόλυτα σαφές, ότι δεν θα το κάναμε και τώρα!Έτσι και έγινε, για να επαληθευτούν όλοι όσοι φώναζαν πολύ καιρό από τότε που ξεκίνησε η κρίση μέχρι και χθες ακόμα, με πρωταγωνιστή της προσπάθειας αυτής το ΕΠΑΜ, ότι αυτός ο λαός που δεν έμαθε να υποστέλλει σημαίες, ήταν αδύνατο να μην πράξει το καθήκον του. Και το έπραξε με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο! Και μάλιστα αυτό έγινε με τέτοια δύναμη, που τρόμαξε πρώτα από όλα την ίδια την κυβέρνηση, άσχετα αν αυτή ήταν που επέλεξε αυτόν τον δρόμο, το δρόμο δηλαδή να μιλήσει ο ίδιος ο λαός και να λάβει τις αποφάσεις του.

Και ό λαός επέλεξε. Και κλήθηκαν οι πολιτικές δυνάμεις για να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα. Όλα....
αυτά όμως μέχρι που βγήκαν τα χθεσινά αποτελέσματα. Γιατί από κει και ύστερα έχει ξεκινήσει από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, ένας δρόμος νόθευσης της εντολής του λαού και μηχανορραφιών, για το πώς θα τον κοροϊδέψουν και το πώς θα τον εγκλωβίσουν σε άλλες λογικές.

Το χειρότερο όμως όλων όσων γίνονται πίσω από τις πλάτες του Ελληνικού Λαού, που υποτιμάει κατευθείαν τη νοημοσύνη του, είναι το γεγονός ότι οι πολιτικές δυνάμεις που κατατροπώθηκαν από τη χθεσινή ετυμηγορία του Ελληνικού λαού, με τη σύμφωνη γνώμη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχουν ήδη στρογγυλοκαθίσει στη θέση των προτεινόντων λύσεις για το πρόβλημα της χώρας!! Και ο Λαός, αυτός ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της υπόθεσης, παρακολουθεί από την απέξω!!

Όχι κύριοι, αυτό δεν μπορεί να περάσει και δεν θα περάσει. Ο Λαός μίλησε και όταν αυτός αποφασίζει δεν μπορεί τίποτα να τον σταματήσει.

Τώρα έμαθε και κυβερνήσεις να ανατρέπει και να μην φοβάται σε απειλές και αποφάσεις να παίρνει. Για αυτούς τους λόγους είναι νομοτελειακά δεδομένο ότι πολύ σύντομα, από αύριο κιόλας, θα τον βρείτε μπροστά σας όλοι εσείς που δεν τον σέβεστε.

Το χθεσινό ΟΧΙ ήταν η αρχή. Σειρά και πάλι παίρνουν οι αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου