Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

ΗΧΗΡΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Με σύνθημα«Στο δημοψήφισμα της 5ης Ιούλη λέμε «Όχι» στη λιτότητα. Λέμε «Όχι» στα τελεσίγραφα των δανειστών. Λέμε «Όχι» στην κατάλυση της Δημοκρατίας», πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση της επιτροπής Αγρινίου για την υποστήριξη του ΟΧΙ πριν το δημοψήφισμα της Κυριακής.
Στη συγκέντρωση το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές Γ. Βαρεμένος και Μ. Τριανταφύλλου, ενώ oμιλίες απηύθυναν ο Νίκος Καμζέλας πρόεδρος του Σωματείου «Δικαίωμα στη Ζωή», ο Γιώργος Υφαντής, εκπρόσωπος του ΕΠΑΜ και ο Στέλιος Παπάς μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ.Παπάς ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης εμφανίστηκε στην αρχή της ομιλίας του εντυπωσιασμένος από τον παλμό και τη συμμετοχή των πολιτών στη συγκέντρωση του Αγρινίου: «Η Ελλαδα έστειλε μήνυμα περηφάνιας και κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει το πάθος, την αγωνία για ζωή, ελπίδα και αισιοδοξία. Ολη η Ευρώπη έχει στραμμένα τα μάτια της, πάνω μας για να αλλάξουμε την Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριατικά για να τονίσει στην συνέχεια: «Κανείς δεν μπορεί να κρύψει ότι έχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Ό, τι και να γίνει, θα είμαστε νικητές. Οι απειλές ηττήθηκαν. Το ΟΧΙ θα γράψει ιστορία στην Ευρώπη της αλληλεγγύης»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου