Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Συνειδητή προδοσία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παραδίδονται στους Γερμανούς, 14 κερδοφόρα για το Ελληνικό δημόσιο περιφερειακά αεροδρόμια.
Με απόφαση (ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 98, 17 Αυγούστου 2015 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. 240 Β)  η ελληνική κυβέρνηση παραχώρησε τα 14 Περιφερειακά Αεροδρόμια στην γερμανική FRAPORT AG − SLENTEL Ltd, για 40 + 10 χρόνια, μετά την εισήγηση της διοίκησης του ΤΑΙΠΕΔ στις 3 Ιουλίου.
Πρόκειται για συνειδητή πράξη εθνικής μειοδοσίας, αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τα ιδία τα λόγια του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβρη του 2014.
Συγκεκριμένα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω του κ. Σταθάκη έλεγε ότι, «… Τα περιφερειακά αεροδρόμια είναι στην πλειοψηφία τους κερδοφόρα και σε θέση να αποζημιώνουν όσα από αυτά είναι ελλειμματικά….. Η πώληση της δημόσιας αυτής υποδομής προσβάλει ευθέως το δημόσιο συμφέρον και ως ΣΥΡΙΖΑ δηλώνουμε κατηγορηματικά της αντίθεση μας σε αυτή»!
Τι άλλαξε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ;
Τίποτα δεν άλλαξε σε σχέση με τα αεροδρόμια και αυτό σας επιβαρύνει με την αποδεδειγμένα και εν γνώση σας πράξη εθνικής μειοδοσίας.
Παραδίδετε τα αεροδρόμιά μας σε μια Γερμανική κρατική εταιρία (την Fraport).
Τολμάτε αυτό που δεν διανοήθηκε να κάνει ούτε καν ο φασίστας Μεταξάς αναλογιζόμενος το μέγεθος της προδοσίας για δυο αεροδρόμια και δυο λιμάνια πριν από 75 χρόνια.
Αδιαφορείτε για την οργή και το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων.
Αδιαφορείτε για τον κίνδυνο ασφάλειας του εθνικού εναέριου χώρου.
Είστε απάτριδες, υπάλληλοι στην υπηρεσία του υπερεθνικού καπιταλισμού.
Το ΕΠαΜ προειδοποιεί τους βουλευτές που συναινούν στην παράδοση του εθνικού πλούτου της χώρας σε ξένο κράτος, ότι θα βρεθούν υπόλογοι απέναντι στην δικαιοσύνη επί εσχάτη προδοσία.
Προειδοποιεί επίσης, εγκαίρως ώστε να μην υπάρξει δικαιολογία ότι δεν ήξεραν, κάθε «επενδυτή» που οικειοποιείται εθνική περιουσία ότι  μετά την αποκατάσταση της συνταγματικής νομιμότητας δεν θα αναγνωρίσουμε καμία ανάλογη σύμβαση και συνεπώς δεν θα υπάρξει κανενός είδους αποζημίωση κατά την επανεθνικοποίηση των «επενδύσεων τους».
Ούτε μια σπιθαμή επιχειρήσεων και οργανισμών δημοσίου συμφέροντος δεν πρόκειται να μείνει στα χέρια των κορακιών.
Ο λαός σας έχει πάρει χαμπάρι! Δεν θα τον ξανακοροϊδέψετε.

Αντισταθείτε! Οργανωθείτε στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.

18/08/2015
Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου