Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το ‘’άλλοθι’’ των πολιτικών απατεώνων !!

‘Όλα τα καθεστώτα που διακρίθηκαν για τη φασιστική τους νοοτροπία, είχαν αρκετά κοινά γνωρίσματα. Ένα από αυτά  είναι και το γεγονός ότι πάντα ατένιζαν το μπόι τους μετρώντας τον ίσκιο τους, όπως αυτός εκτεινόταν με το ……. πλάγιο πρωινό φως του ήλιου ! Και καμάρωναν και ακκίζονταν ! Απέφευγαν πάντα τον ήλιο του μεσημεριού, που το φως έδειχνε το πραγματικό τους μπόι !
Έτσι και το σημερινό καθεστώς. Όχι μόνο μετρά το μπόι του πέρα από το πραγματικό, αλλά το επιδεικνύει με προκλητικότητα.

Φαίνεται πως έχουν κάνει ειδικά σεμινάρια για το πώς να απαντούν στις ερωτήσεις που αφορούν στα μέτρα γενοκτονίας σε βάρος του ελληνικού λαού. Και απαντούν με …… κασέτα ! ‘’Ο ελληνικός λαός ήξερε τι υπογράψαμε και παρ` όλα αυτά μας εμπιστεύτηκε ……. κατά πλειοψηφία’’(!!)
Δεν είναι μόνο προκλητικοί ! Αναδεικνύονται σε κοινούς πολιτικούς απατεώνες ! Σε αλχημιστές που πλαταγίζουν τις σημαίες της ξετσιπωσιάς τους, καμαρώνοντας τον ίσκιο τους και διαλαλώντας ότι …… ‘’ο λαός έδωσε στον κυβερνητικό συνασπισμό (ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ) το σημαντικότατο ποσοστό του 39,15 % ‘’ !!
Μάλιστα !! Έτσι είναι αφού το λένε οι πολιτικοί απατεώνες ! Όχι για τίποτε άλλο αλλά γιατί μιλούν για ποσοστό που τους έδωσε …… ο λαός.
Γνωρίζουν πολύ καλά όμως, ότι το ποσοστό που διαλαλούν δεν τους το έδωσε ο ελληνικός λαός, αλλά το ποσοστό των ψηφισάντων!! Με άλλα λόγια το …… 56,5 %
του συνόλου του εκλογικού σώματος !

Άντε να δούμε, λοιπόν !
Όταν ‘’εισπράττεις’’ το 39,15 % του 56,5 %, τότε το πραγματικό ποσοστό που ‘’εισέπραξες’’ από το σύνολο του εκλογικού σώματος δεν είναι ούτε χιλιοστό παραπάνω από το …… 22,11 % του εκλογικού σώματος ( 20,03 % για τον ΣΥΡΙΖΑ και 2,Ο8 % για τους ΑΝΕΛ) !!
[Ας παραβλέψουμε - επειδή έχουμε μεγάλο στομάχι, που ……. χωρά πολλά – και ας κάνουμε το κορόιδο για το ρόλο που μπορεί να έπαιξε και η θεία από το Σικάγο ( βλ. Singular )  κι ας δεχτούμε ότι αυτό ήταν το πραγματικό αποτέλεσμα.]

Χρησιμοποιούν λοιπόν σαν ‘’άλλοθι’’, αλλά και σαν μάρτυρες υπεράσπισης τού εγκλήματός τους, σε βάρος της χώρας και του λαού, τη μειοψηφία του ελληνικού λαού που τους ψήφισε, την αποτελούμενη – κυρίως - από κομματόσκυλα και οπαδούς, πολιτικά και διανοητικά ανάπηρους ! Βαφτίζουν αυτήν την ελεεινή μειοψηφία …… ‘’πλειοψηφία’’ και επικαλούνται τη συναίνεση ενός ολόκληρου λαού στον αφανισμό του και στην διάλυση της κρατικής υπόστασης της χώρας !

Το δόγμα …. ‘’ο λαός ήξερε τι ψήφιζε’’ δεν είναι μόνο απάτη. Είναι πρόκληση και ύβρις, ακόμα και εναντίον αυτών των λίγων που τους ψήφισαν. Γιατί, ακόμα κι αυτοί οι ανεγκέφαλοι που τους ψήφισαν, αν υποψιάζονταν έστω και μέρος των μέτρων που προωθούν για ψήφιση, όχι μόνο δε θα τους έδινε την ψήφο του αλλά θα τους κυνηγούσε με φτυάρια και κασμάδες !

Ίσως πει κάποιος ότι είμαι υπεραισιόδοξος ή ότι προβάλλω σαν πραγματικότητα τις επιθυμίες μου.
Ίσως !
Ίσως όμως και να` χω δίκιο, που άρχισα να ακούω, ήδη, μηχανές ελικοπτέρων να ζεσταίνονται !!
Σ` αυτόν τον τόπο οι κατοχές και οι χούντες ήταν πάντα θνησιγενείς και είχαν πάντα όχι μόνο μικρό μπόι αλλά και κοντά ποδάρια !!

 Κώστας Γιαννιώτης

Μέλος του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου