Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Αν δε τους βγάλουμε τώρα την κουκούλα, τότε σύντομα η πατρίδα μας θα πληρώσει βαρύτατο τίμημα.




Η τραγική κατάσταση που έσπευσε να εδραιώσει στις αρχές του καλοκαιριού αυτό το κυβερνητικό τσίρκο με τη μηδενική εθνική συναίσθηση, αρχίζει να δείχνει τα δόντια της τώρα που σταδιακά σβήνουν τα φώτα της καλοκαιρινής ραστώνης... 

Το πρόβλημα θα ενταθεί... Οι εξελίξεις σύντομα θα καταστούν ανεξέλεγκτες. Τα hotspots του ισλαμικού εποικισμού που φυτεύονται σαν μανιτάρια σε ολόκληρη την επικράτεια, αποδεικνύεται πως ουδέποτε υπήρξαν στην πράξη χώροι προσωρινής στέγασης "δυστυχισμένων" της προσφυγιάς, αλλά θερμοκήπια συμμοριών, φανατισμού και μαφιόζικης δράσης αδίστακτων κυκλωμάτων. 

Και ταυτόχρονα ένα πρώτης τάξεως άλλοθι για τη συντονισμένη εκχώρηση δικαιωμάτων άσκησης εθνικής κυριαρχίας, σε ένοπλα υπερεθνικά αποσπάσματα (frontex) εγκαινιάζοντας έτσι μια επικίνδυνη περίοδο με νέα τετελεσμένα αναφορικά με την εθνική μας ασφάλεια. 

Οι τοπικές κοινωνίες αρχίζουν να συνειδητοποιούν τι ακριβώς τους "φόρεσαν" με το "έτσι θέλω" στον τόπο τους, και τα σκοτεινά επιτελεία του εθνικού διαμελισμού έπιασαν δουλειά, στοχεύοντας στην απαξίωση και στον εκφυλισμό των αντιδράσεών τους. 

Από τη μια οι ανόητοι αλλά και οι εντεταλμένοι του εθνομηδενισμού, που επιχειρούν να πλασαριστούν ως...
ψυχοπονιάρηδες, στοχοποιούν και απαξιώνουν τις αντιστάσεις των κατοίκων... 

Κι από την άλλη οι προβοκάτορες του νεοναζισμού, κάνουν ότι μπορούν για να δηλητηριάσουν τις λαϊκές αντιδράσεις, προσφέροντας βολικό άλλοθι για κατασυκοφάντηση και καταστολή. 

Το σχέδιο του Εθνικού διχασμού έχει τεθεί σε πλήρη εφαρμογή, και έχουμε υποχρέωση να το ανακόψουμε, και εν τέλει να το ακυρώσουμε, παρά τη λυσσαλέα επίθεση βρωμιάς και κατασυκοφάντησης που θα δεχτούμε. 

Η κουκούλα των γυρολόγων του "ανθρωπισμού" που περιφέρονται στο διαδίκτυο αμπελοφιλοσοφώντας, υβρίζοντας ή και απειλώντας ανάλογα με το πως τους "παίρνει" κάθε φορά, πρέπει να βγαίνει, και το απαίσιο πρόσωπό τους να αποκαλύπτεται. Δεν αγαπούν τον πρόσφυγα... Μισούν τον Ελληνισμό... Αδιαφορούν έως και υπονομεύουν ανοικτά οτιδήποτε αφορά την υπόσταση αυτού του τόπου.

Το ίδιο οφείλουμε και να αποκαλύπτουμε τη δόλια στάση των νεοναζιστικών ταγμάτων εφόδου, που επιχειρούν συνειδητά να προβοκάρουν με τη δηλητηριασμένη στάση και παρουσία τους, τις κινητοποιήσεις των κατοίκων, προσφέροντας άλλοθι για κατασυκοφάντηση και αστυνομικές επεμβάσεις.

Αν η κοινωνία δε βρει τον τρόπο να τσακίσει και τους δύο, το τίμημα που θα πληρώσει η πατρίδα μας θα είναι βαρύτατο. Κανένας εφησυχασμός... Καμία ολιγωρία.

Η εικόνα που συνάντησε κατά την πρόσφατη περιοδεία του το κλιμάκιο του ΕΠΑΜ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, συνιστά ταπεινωτική πρόκληση πρώτου μεγέθους. Στην παραμεθόριο της χώρας ουσιαστικά,.. Εκεί που θα πρέπει με κάθε τρόπο, μέρα και νύχτα, σε κάθε γωνιά να χτυπά επιδεικτικά η καρδιά της Ελλάδας, περιφέρονται ένοπλα αποσπάσματα ξένης δύναμης και ασκούν κυριαρχία εντός της Ελληνικής επικράτειας. 

Ενοπλοι κατσαπλιάδες της Frontex με πρόσχημα τον έλεγχο της λαθρομετανάστευσης, τολμούν να ασκούν έλεγχο ακόμη και σε στρατιωτικά οχήματα του ελληνικού στρατού. Έχουμε αναλογιστεί τι σημαίνει αυτό το αίσχος??? 

Έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο Αιγαίο, η θλιβερή μασκώτ του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που καμαρώνει φωτογραφιζόμενος με στολές παραλλαγής???

Αυτός ο επικίνδυνος θίασος εγγράφει στα βιογραφικά του υπουργική θητεία και την ίδια στιγμή η πατρίδα μας υπονομεύεται, αυτοακυρώνεται, εποικίζεται και η επικράτειά της βγαίνει στο σφυρί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου