Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Εγκληματικές συμμορίες με στόχο τη χώρα αλλά και την πραγματική προσφυγιά




Τα προβλήματα που σχετίζονται με τον ανεξέλεγκτο εποικισμό της χώρας μόλις τώρα ξεκινούν, και η ταχύτατη όσο και ανεξέλεγκτη κλιμάκωσή τους, προϊδεάζουν ότι σύντομα όλη η χώρα θα βρεθεί αντιμέτωπη με απρόβλεπτες εξελίξεις... 

Κανείς δε δικαιούται να σιωπά... Κανείς δε δικαιούται να κρύβεται... Κανείς πολύ περισσότερο δεν δικαιούται να υποκρίνεται πως δεν ήξερε... Δεν υπολόγισε... Δεν πρόβλεψε... Δεν το περίμενε...

Το παραμύθι του ρατσισμού, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και αποτεφρώθηκε στις στάχτες της Μόριας τη χθεσινή νύχτ
Μαζί του κατέρρευσε και το κυβερνητικό παραμύθι περί "υπεύθυνης και ουμανιστικής μεταναστευτικής πολιτικής".

Η κυβέρνηση της ανευθυνότητας και του εθνομηδενισμού, εγκληματεί σε βαρος της χώρας.. Εγκληματεί και σε βάρος της πραγματικής προσφυγιάς.

Το έγκλημα σε βάρος της χώρας, συντελείται οργανωμένα στη βάση ενός σχεδίου εκτεταμένου ισλαμικού εποικισμού σε ολόκληρη την επικράτεια.

Το έγκλημα σε βάρος των πραγματικών προσφύγων ξεκινά με την αποδοχή της λαθραίας μετανάστευσης με ενορχηστρωτή την τουρκική εξωτερική πολιτική, και ολοκληρώνεται με την αποδοχή εκ μέρους τις χώρας μας της... 
παράνομης και αντιπροσφυγικής συνθήκης του Δουβλίνου.

Όπως έχουμε ήδη τονίσει, η ιδιότητα του πρόσφυγα αρχίζει να ισχύει από τη στιγμή που ο κυνηγημένος βγαίνει από τα σύνορα της χώρας του και περάσει σε γειτονική χώρα, και ακυρώνεται από τη στιγμή που θα μετακινηθεί από τη γειτονική αυτή χώρα παράτυπα και λαθραία και χωρίς να είναι εφοδιασμένος με το ειδικό διαβατήριο Nensen που προβλέπεται από τη Συνθήκη του ΟΗΕ και το Πρωτόκολλο της Νέας Υόρκης.

Με τη στάση της λοιπόν η Ελληνική κυβέρνηση και ολόκληρος ο συρφετός του ψευδεπίγραφου "ανθρωπισμού", του κίβδηλου "διεθνισμού" και του "αντιρατσισμού" της νεοταξίτικης δουλεμπορικής μπίζνας, όχι μονάχα δε στηρίζουν την προσφυγιά - όπως ψευδώς ισχυρίζονται - αλλά εγκληματούν σε βάρος και της χώρας και της πραγματικής προσφυγιάς,υπονομεύοντας με δόλιο τρόπο τα πραγματικά της δικαιώματα.

Η Γερμανία για παράδειγμα δε θα μπορούσε να επαναπροωθήσει στην Κρήτη τις χιλιάδες των λαθραίων μεταναστών υλοποιώντας το βρώμικο σχέδιο της που απεκάλυψε το ΕΠΑΜ, αν αυτοί οι άνθρωποι ήταν εφοδιασμένοι με το διαβατήριο Nensen.

Τους επαναπροωθεί ως λαθρομετανάστες και όχι ως πρόσφυγες, γιατί ως πρόσφυγες δε θα είχε κανέναν δικαίωμα να τους επαναπροωθήσει.

Τους επαναπροωθεί, επειδή αυτοί οι άνθρωποι ακόμη και αν είναι πραγματικοί πρόσφυγες, έχουν ήδη απολέσει την ιδιότητα του πρόσφυγα και όλα της τα πολιτικά ευεργετήματα, από τη στιγμή που που εγκατέλειψαν με παράτυπο τρόπο την Τουρκία.

Υπεύθυνοι γι αυτή την πραγματικά ανθρώπινη τραγωδία, είναι η ελληνική κυβέρνηση, οι συμμορίες των "ανθρωπιστών", οι νεοταξίτικες ΜΚΟ, και όλο αυτός ο εγκληματικός συρφετός που ταμπουρώνεται πίσω από την ταμπέλα του "ανθρωπισμού" για να συγκαλύψει το εκτεταμένο του έγκλημα.

Τα χθεσινά μεγάλης έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν στο hot spot της Μόριας, όταν ξέσπασαν πυρκαγιές με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και οι αρχές να προχωρήσουν στην εκκένωση του καταυλισμού, δεν αφήνουν περιθώρια για κανενός είδους εφησυχασμό.

Στην έναρξη των επεισοδίων, οι εμπρησμοί οδήγησαν στην πλήρη αποτέφρωση 10 στρεμμάτων με ελιές ενώ ακολούθησε ένταση μεταξύ προσφύγων διαφορετικών εθνικοτήτων και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας.

Το απόγευμα ωστόσο στον χώρο που διαμένουν οι Αφρικανοί ξέσπασαν βίαια επεισόδια κατά Σύριων την ώρα του φαγητού.


Σύντομα η ένταση επεκτάθηκε και στον υπόλοιπο χώρο του hotspot, όπου άνδρες ήρθαν στα χέρια ενώ άλλοι προσπαθούσαν να προστατεύσουν τις οικογένειές τους. Πολλές οικογένειες μάλιστα έφυγαν άρον άρον από τη Μόρια προκειμένου να γλιτώσουν από τη γενικευμένη ταραχή. 

Άλλη μία "φήμη" λοιπόν πυροδότησε ανεξέλεγκτες καταστάσεις και νέες καταστροφές στη Λέσβο. Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Όλα εξαρτώνται από μια φήμη. Μια φήμη άλλωστε περί κατάργησης των μνημονίων έφερε αυτό το τσίρκο στην κυβέρνηση, κι αντί να φέρει τη λύτρωση εδραίωσε τον όλεθρο στη ζωή μας.



Οι "πρόσφυγες και μετανάστες" ανεξέλεγκτοι καταστρέφουν τα πάντα δικαιώνοντας και κυρίως τιμώντας έτσι την ιδιότητα του πρόσφυγα... 

Οι ΜΚΟ ανεξέλεγκτες διαδίδουν φήμες δικαιώνοντας έτσι το ρόλο τους ως καθ όλα ύποπτες και με εθνικά επικίνδυνο ρόλο μισθωμένες συμμορίες... 

Οι φιλάνθρωποι ανεξέλεγκτοι θα αρχίσουν και πάλι να ανταποκρίνονται μαζικά στο κάλεσμα αυτών που θα αναζητήσουν δεκανίκι αντιπερισπασμού απέναντι στα τραγικά τους αδιέξοδα... 

Και οσονούπω θα μπουν στο παιχνίδι οι συμμορίες των νεοναζιστών για να ευτελίσουν και να εκτρέψουν τις αντιδράσεις των κατοίκων...

Όλα οσα χρειάζονται για να στηθεί μια επικίνδυνη και εκτεταμένη προβοκάτσια είναι εδώ. Μόνο που αυτές οι προβοκάτσιες κατά κανόνα εξελίσσονται σε εθνικές τραγωδίες... 

Οι προειδοποιήσεις του ΕΠΑΜ υπήρξαν σαφείς και παραμένουν νωπές. Τα γεγονότα τις δικαιώνουν στο ακέραιο. Οι λαλίστατοι προβοκάτορες και άθλιοι συκοφάντες της χθεσινής μέρας, σήμερα απλώς έβγαλαν το σκασμό και περιμένουν το σύνθημα. 


Η κοινωνία οφείλει να αφυπνιστεί. Έρχονται πραγματικά πολύ δύσκολες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου