Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. Για την ενημέρωση κρατών

Για την ενημέρωση κρατών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την πλήρη ικανοποίησή του εξέφρασε ο πρέσβης ε.τ. Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος και επικεφαλής του τομέα των Διεθνών Σχέσεων του ΕΠΑΜ, από τον γύρο των επαφών που είχε στο Λουξεμβούργο. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκστρατείας του Ε.ΠΑ.Μ. για ενημέρωση των υπουργείων Εξωτερικών των χωρών "ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ", για την πραγματική κατάσταση στην Ελλάδα, ο επικεφαλής του τομέα των Διεθνών Σχέσεων του Ε.ΠΑ.Μ., πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή με κορυφαία στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών του Λουξεμβούργου. 

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Χρυσανθόπουλος εξέθεσε λεπτομερώς τα πραγματικά δεδομένα, ειδικά στο φλέγον ζήτημα του μεταναστευτικού αλλά και της τραγικής κατάστασης στην χώρα μας, που είναι αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση, συνεπεία της πολιτικής των μνημονίων. 

Ο επικεφαλής του τομέα των Διεθνών Σχέσεων του ΕΠΑΜ, πραγματοποίησε επίσης επαφές και με εξέχουσες προσωπικότητες του Λουξεμβούργου, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ο κ. Χρυσανθόπουλος θα έχει συναντήσεις με αντιπροσωπεία του Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ στην Γενεύη. 

Αθήνα 20 Νοεμβρίου 2016

Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου