Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017Κάλεσμα για παρουσία όλων στα Ειρηνοδικεία – Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Η επίθεση κατά της περιουσίας του λαού μας συνεχίζεται την Τετάρτη, στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Η Κυβέρνηση των Δανειστών και των Πλειστηριασμών, νομοθέτησε παράνομα καταλύοντας το Σύνταγμα κατ’ εντολή της ΕΕ και των δανειστών και αφού μας φτωχοποίησε με περικοπές και απολύσεις, και θέτοντας την Πατρίδα και τον Λαό υπό ΚΑΤΟΧΗ, αρπάζει τα σπίτια μας, αρπάζει την ασφάλεια και την αξιοπρέπειά μας, αρπάζει ό,τι αποκτήσαμε με μόχθο, στερήσεις και θυσίες δικές μας και των γονιών μας και έτσι, εξαθλιωμένοι και τρομοκρατημένοι, να μην σηκώσουμε ποτέ το κεφάλι στη Νέα Κατοχή !
Κι αν δεν χρωστάμε, όλοι σύντομα θα χρωστάμε
Κι αν δεν σταθούμε αλληλέγγυοι στους συμπολίτες μας που βρίσκονται σ΄ αυτή τη θέση σήμερα, πώς θα τους ζητήσουμε βοήθεια όταν θα βρεθούμε εμείς στην ίδια θέση αύριο ;;;

Ο σχεδιασμός των τοκογλύφων για την Τετάρτη 27/9/17 περιλαμβάνει, πάνω από 236 πλειστηριασμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα, οι 73 αφορούν περιουσίες στην Αττική, 21 στη Θεσσαλονίκη, ενώ οι 27 είναι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.
Μη ξεχνάτε ότι τα σχέδια των τοκογλύφων επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον Ελληνικό λαό, αφού σε λίγο καιρό η συμμορία τους, θα προσπαθήσει να αρπάξει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ψήφισαν 153 βουλευτές στο 4ο μνημόνιο, πάνω από 10.000 ακίνητα μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακίνητα το 2018.
ΟΛΟΙ στα Ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη από 15:30 μ.μ έως 17:00 μ.μ για να μην επιτρέψουμε το ξεκλήρισμα της ιδιωτικής περιουσίας.
Οι δυνάμεις του κατοχικού καθεστώτος θα επιτεθούν. Μην τους φοβάστε!
Η μαζική παρουσία μας και η λαϊκή σύμπνοια τους τρομοκρατεί!
Με την παρουσία μας στα ειρηνοδικεία δεν γλιτώνουμε μόνο περιουσίες από αετονύχηδες, αλλά διαδηλώνουμε ότι όλα θα επιστραφούν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.
Συναγωνιστές ας μην ολιγωρούμε
Ο τρόμος που σκορπούν πάνω μας με Εγρήγορση και Αλληλεγγύη θα διαλυθεί.
Ο τρόπος που διάλεξαν να μας κατακτήσουν και να μας αφανίσουν με Αντίσταση και Ενότητα θα νικηθεί.
Να γίνει αλήθεια το σύνθημα  ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ’’
Θέλει Αρετή και Τόλμη και Θάρρος Κουράγιο και Ελπίδα για να πάρουμε πίσω Σπίτι Δουλειά και ΠΑΤΡΊΔΑ
Την Τετάρτη 27/9/2017 σε όλα τα Ειρηνοδικεία της Ελλάδας και για τον Νομό μας στα Ειρηνοδικεία Αγρινίου, Βάλτου και Ναυπάκτου.

Το Συντονιστικό Κοινωνικών Δράσεων
του ΕΠΑΜ
Αγρίνιο, 26 Σεπτεμβρίου 2017

Τ.Ε. Ε.ΠΑ.Μ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου