Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

2H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ

 Αυτή η ανακοίνωση είναι συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης του Ε.ΠΑ.Μ. για τις μεταφορές μαθητών.


Η Απαράδεκτη αυτή εικόνα των μαθητών πάνω σε καρότσες αγροτικών αυτοκινήτων να πηγαίνουν σε κοντινά με τα χωριά τους σχολεία για να μάθουν γράμματα σταμάτησε τουλάχιστον προς το παρόν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναγίνει. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τις πληρωμές αυτών που ανέλαβαν να πηγαίνουν τα παιδάκια στα σχολεία τους. Το Ε.ΠΑ.Μ. θα επαγρυπνά γιατί δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που κατέχουν τις καρέκλες πίσω από τις πλάτες των Κατακτητών της πατρίδας μας.  τα συνεχίζεται. Και ρωτάμε: Εισαγγελέας υπάρχει στο Αγρίνιο ή όχι; Ρητορική βέβαια είναι η ερώτηση. Βλέπετε ο Εισαγγελέας υπάρχει μόνο για να καλεί δασκάλους και διευθυντές σχολείων ως μάρτυρες για το μάθημα των Θρησκευτικών. Αν κ. Εισαγγελείς πάθει κάτι κάποιο από τα παιδιά ή όλα τα παιδιά πάνω στη καρότσα ποιος έχει την ευθύνη; Θα τα ρίξετε πάνω στον οδηγό του αγροτικού;
            Επειδή το αστείο παρατράβηξε έχουμε να γνωρίσουμε στους υπεύθυνους όποιοι κι είναι και σε όποια θέση βρίσκονται:
            Το σύνταγμα είναι σαφές ως προς τη παιδεία που πρέπει να λαμβάνουν όλα τα Ελληνόπουλα. Το άρθρο 16 του Συντάγματος υποχρεώνει την πολιτεία να λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε όλα τα Ελληνόπουλα να μαθαίνουν γράμματα. Το ότι τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σχολείο ή πάνε με το τρόπο αυτό που πάνε είναι αδίκημα καταλύσεως του συντάγματος, και τιμωρείται βάση του άρθρου 134 παρ. 2 του Π.Κ. αλλά και του 120 παρ. 3 του συντάγματος. Οι υπεύθυνοι να ξέρουν ότι  δεν υπάρχει περίπτωση αυτό να περάσει έτσι. Το ότι οι κατοχικές δυνάμεις δεν τους αγγίζουν δεν σημαίνει ότι θα τη γλιτώσουν κιόλας. ΟΙ Εισαγγελείς, ο νυν Περιφερειάρχης αλλά και σύσσωμο το περιφερειακό συμβούλιο πρέπει να δώσουν λόγο.
            Τα άλλα κόμματα που είναι; Αυτή τη στιγμή για το μόνο που νοιάζονται είναι για το δαχτυλίδι των εκλογών για τους ΟΤΑ. Τα κόμματα που το παίζουν αντιμνημονιακά που είναι; Το ΚΚΕ που είναι; Αλλά ξέχασα για το ΚΚΕ φταίει ο Καπιταλισμός. Ούτε κουβέντα για τη ΚΑΤΟΧΗ που ζει ο Ελληνικός Λαός. Το Ε.ΠΑ.Μ. θα συνεχίσει να παρακολουθεί το θέμα και θα παρεμβαίνει μέχρι να λυθεί το πρόβλημα, είτε θέλουν οι δωσίλογοι που κατέχουν τις καρέκλες με τις πλάτες των κατακτητών είτε όχι. 
            Όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να καταλάβουν ότι αυτό όχι μόνο δεν θα σταματήσει εδώ αλλά θα αυξηθούν τα σχολεία που θα κλείσουν, αλλά και τα παιδιά που δεν θα μπορούν να πάνε στο κοντινότερο σχολείο, όπως και η δυνατότητα να τα πηγαίνουν αγροτικά θα περιοριστεί μέχρι εξαφανίσεως. Ο λόγος είναι ότι καταλύθηκε το σύνταγμα, η χώρα έχει τεθεί υπό ξένη ΚΑΤΟΧΗ άρα δεν υπάρχει κανένα δικαίωμα στη μάθηση για τα παιδιά. Μόνο όσοι γονείς μπορούν να αγοράσουν το δικαίωμα αυτό στα παιδιά τους, μόνο αυτά τα παιδιά θα μπορούν να μορφωθούν. Οι κατοχικές δυνάμεις θέλουν τα παιδιά μας να μένουν αμόρφωτα.  
             Το Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάλυση του Συντάγματος καθώς και για την επιβολή της ΚΑΤΟΧΗΣ έχει καταθέσει Μήνυση – Έγκληση Συνηγορία για αποκατάσταση της Δημοκρατίας  επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Αυτή η μήνυση δεν είναι μόνο εναντίον των Πολιτικών, αλλά και εναντίον οποιουδήποτε έχει θέση ευθύνης και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα να υπερασπιστούν το σύνταγμα και τη Πατρίδα, αλλά συνεργάστηκαν μαζί με αυτούς που κατέλυσαν το σύνταγμα και έθεσαν τον Ελληνικό Λαό υπό Ξένη ΚΑΤΟΧΗ. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου