Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ κ. ΜΩΡΑΙΤΗ


Ο κ. Μωραΐτης Βουλευτής του ΚΚΕ Αιτωλοακαρνανίας έκανε μέσα σε αυτό που αποκαλούνταν κάποτε «Βουλή των Ελλήνων» αλλά από τις 6/5/2010 αποκαλείτε «Κυνοβούλιο» ή «Μηχανισμός Άσκησης Κατοχής στην Ελλάδα» τις παρακάτω ερωτήσεις στον φερόμενο ως αρμόδιο «Υπουργό»:
§   αν σκοπεύει να εξασφαλίσει και πότε επαρκή χρηματοδότηση για την ολοκλήρωση του έργου;
§   Τι προτίθεται να κάνει με την καταβολή αποζημιώσεων ηρτημένης εσοδείας από το 2010 και μέχρι την ολοκλήρωση του έργου που ζητάνε οι αγρότες της πεδιάδας του Μόρνου;».
Ας έρθουμε τώρα στο προκείμενο και να δούμε τις ερωτήσεις μία προς μία:
Από που κύριε Μωραΐτη να εξασφαλίσει τα κονδύλια; Οι δημόσιες επενδύσεις όπως καλά ξέρετε είναι στο 0 για να μπορέσουν να βγουν τα πλεονάσματα που έχουν υπογράψει οι Κυβερνώντες με τους αντιπολιτευόμενους και που σιωπηλά έχετε αποδεχτεί και εσείς αφού δεν έχετε ακόμα παραιτηθεί ως κόμμα από τη Βουλή, να προκαλέσετε πολιτική ανωμαλία και να πάμε σε εκλογές. Εκτός αν τα βάλει το ΚΚΕ από την τσέπη του, η ιστορία όμως έχει δείξει ότι δεν είστε τόσο γαλαντόμοι. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν το χρηματοδοτεί γιατί δεν την ενδιαφέρουν τέτοια έργα. Όπως σας είναι πάλι γνωστό η Ευρωπαϊκή Ένωση χρηματοδοτεί έργα που είναι απαραίτητα για το εμπόριο της Ένωσης (Δρόμοι, Λιμάνια, Αεροδρόμια κλπ.). Αρα η ερώτησή σας κύριε Μωραΐτη είναι για μάτια του κόσμου, για να μπορείτε να ξαναπάτε στις εκλογές που έρχονται στους αγρότες και να τους πείτε ότι να εγώ έκανα ερωτήσεις για σας.  
Πάμε στη δεύτερη ερώτηση τώρα. Αποζημιώσεις κύριε Μωραΐτη όπως καλά ξέρετε επίσης και να ήθελε να δώσει δεν μπορεί γιατί δεν του το επιτρέπει η ΑΑΔΕ, η πλήρως παράνομη Ανεξάρτητη Αρχή εκπρόσωπος των κατακτητών της χώρας μας. Για να δώσουν έστω και ένα ευρώ θα πρέπει να συμφωνήσουν ΕΕ, ΔΝΤ, ΕΚΤ. ΕΜΣ, να διατάξουν τον κ. Πιτσιλή να εκταμιεύσει το ποσό που χρειάζεται και τότε μόνο μπορούν να δώσουν, αλλά ΚΑΤΟΧΗ δεν έχουμε προς θεού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι αλιείς του νομού Αττικής. Όταν το πλοίο «Αγία Ζώνη» βυθίστηκε έξω από τη Γλυφάδα, πήγαν οι Αλιείς στον κ. Κουρουμπλή Υπουργό Ναυτιλίας εκείνη την εποχή και του ζήτησαν αποζημίωση επειδή δεν μπορούσαν να ψαρέψουν στη περιοχή από τη μόλυνση. Η απάντηση που τους έδωσε ήταν η εξής: «Ο. κ. Πιτσιλής είναι εδώ ρωτήστε τον. Εγώ δεν έχω ούτε ευρώ στο υπουργείο για να σας δώσω». Βέβαια και σε αυτό όταν ψηφίζονταν δεν είπατε κουβέντα λέγοντας το μεγαλειώδες «ΟΧΙ» παραμένοντας όμως μέσα στη Βουλή και εισπράττοντας την παχυλή αποζημίωση που σας προσφέρουν οι κατακτητές, επιτρέποντας στα άλλα κόμματα να προβούν σε ένα ακόμα μεγάλο πραξικόπημα ψηφίζοντας το νόμο 4336/14-8-2015 (παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου δεν έχουν το θεό τους) μετατρέποντας την de facto ΚΑΤΟΧΗ της χώρας σε de jure ΚΑΤΟΧΗ.
Φίλοι και πατριώτες δεν βαρεθήκατε ακόμα την κοροϊδία που σας πουλάνε τα κόμματα του λεγόμενου «Συνταγματικού τόξου»; Δεν βαρεθήκατε ακόμα να πιστεύετε τα ψέματα που σας λένε οι επαγγελματίες πολιτικοί; Αν όχι τότε ετοιμαστείτε να κλάψετε τα παιδιά σας γιατί το μόνο που θα έχουν είναι ή να φύγουν να πάνε να γίνουν σκλάβοι στο εξωτερικό ή να μείνουν σκλάβοι στην πατρίδα τους χωρίς μέλλον γι’ αυτά και τα παιδιά τους. Αν πάλι βαρεθήκατε τότε ελάτε να πάμε μαζί να ανατρέψουμε το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ που έχουν επιβάλει η ΕΕ και το Ευρώ σε αγαστή συνεργασία με το σάπιο ντόπιο πολιτικό και οικονομικό σύστημα.

             
Το Ε.ΠΑ.Μ. για την κατάλυση του Συντάγματος καθώς και για την επιβολή της ΚΑΤΟΧΗΣ έχει καταθέσει Μήνυση – Έγκληση Συνηγορία για αποκατάσταση της Δημοκρατίας  επί Εσχάτη Προδοσία στον Άρειο Πάγο. Αυτή η μήνυση δεν είναι μόνο εναντίον των Πολιτικών, αλλά και εναντίον οποιουδήποτε έχει θέση ευθύνης και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα να υπερασπιστούν το σύνταγμα και τη Πατρίδα, αλλά συνεργάστηκαν μαζί με αυτούς που κατέλυσαν το σύνταγμα και έθεσαν τον Ελληνικό Λαό υπό Ξένη ΚΑΤΟΧΗ. Είναι το πρώτο κόμμα στην παγκόσμια Πολιτική Ιστορία που καταθέτει μήνυση Εσχάτης Προδοσίας στο σύνολο του Πολιτικού Συστήματος. Με τον τρόπο αυτό δεσμεύεται απέναντι στον Ελληνικό Λαό πως δεν θα κάνει πίσω μέχρι την απελευθέρωση. Μάθε γι’ αυτή. Στήριξε τη μήνυση μέσα από τη επίσημη σελίδα του Ε.ΠΑ.Μ. (www.epamhellas.gr). Εάν κύριοι του ΚΚΕ θέλετε να προσφέρετε κάτι στον Ελληνικό Λαό ελάτε και προσυπογράψτε τη μήνυση αυτή, αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε υπηρετώντας την Κατοχή και αμαυρώνοντας ένα κόμμα που έχει προσφέρει πολλά κατά την προηγούμενη ΚΑΤΟΧΗ στον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα 1941-1944, περιμένοντας την τιμωρία σας γιατί να είστε σίγουροι ότι ο Ελληνικός Λαός θα κάνει αυτό πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου