Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΜ ΑΓΡΙΝΙΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΑΜ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο  είναι το "παράσιτο" που συνεχίζει με ζήλο να βιάζει κράτη υποσχόμενο χρήμα χωρίς κανέναν σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και Εισχωρεί στον ξενιστή(κράτος)και τρέφεται παίρνοντας τις καλύτερες θρεπτικές ουσίες (γη, περιουσίες, επιχειρήσεις, κ.α.) παράλληλα όμως το Δ.Ν.Τ. λοξοκοιτάζει  για το επόμενο θύμα του και έτσι επιβιώνει. Το εμβόλιο μας κόντρα στον εισβολέα είναι η γνώση η επαγρύπνηση και η ωρίμανση του λαού.

Το μαξιλάρι του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι οι εκάστοτε κυβερνώντες. Με διαγωγή κοσμιοτάτη μέσα από ελεγχόμενα διακεκριμένα πανεπιστήμια της Ευρώπης και Αμερικής(παράδειγμα σχολή Σικάγου και τα αποτελέσματα στην Χιλή, αποτελέσματα κυβέρνησης Ρέιγκαν, αποτελέσματα κυβέρνησης Θάτσερ) αντάμειψαν την δουλικότητα τους με πολλά ΑΡΓΎΡΙΑ υπονομεύοντας τον "κοσμάκη" ετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τους "μεσσίες" του χρηματοπιστωτικού μαγειρέματος. Αυτό δείχνει ανοησία και συνεργασία. Μας ενδιαφέρει όμως περισσότερο η συνεργασία(προδοσία) γιατί αυτό δείχνει ότι η πλειοψηφία των κυβερνώντων  είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία όχι προς όφελος του λαού και της Δημοκρατίας, αλλά προς όφελος της σκοτεινής πλευράς της Ευρώπης και των συνεργατών της.

Μια Ευρώπη που οδεύει προς ολοκληρωτικό καθεστώς. Η διάρρηξη του κοινωνικού συμβολαίου και ο μέθυσος χορός  από της κωλοτούμπες των πολιτικών φορτίζει συναισθηματικά τον λαό καταστρέφοντας την ικανότητα κρίσης και  χειραγωγώντας τον στις επιθυμίες εξωτερικών και εσωτερικών συμφερόντων της πλουτοκρατίας. Η αποσταθεροποίηση η καθοδήγηση και η εκμετάλλευση ενός κράτους μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης φανερώνει  την καταστροφή του "πηδαλίου" κάνοντας το δημιούργημα Ευρώπη να διανύει τροχιές ανεξέλεγκτες.

Η    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΕΧΕΙ (4  ΣΤΑΔΙΑ)

1) ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ:(διάρκεια 15 έως 20 χρόνια. Μια μόνο γενεά μαθητών φτάνει)Παύση της αυτοπεποίθησης, της προθυμίας του ενθουσιασμού του ζήλου, της ευδιαθεσίας και μάλιστα αυτό γιγαντώνετε σε περιπτώσεις συγκρούσεων, δοκιμασιών και ταλαιπωρίας.  Είναι μια μάχη χαμηλής έντασης εναντίον της τοπικής  νοοτροπίας και  της ιδεολογίας της πατρίδας.  Έτσι το άτομο δεν επηρεάζεται πλέον από την επαφή με γεγονότα που αφορούν πραγματικές καταστάσεις. Καθίσταται ανίκανο να διακρίνει την πραγματική πληροφορία έστω και μετά από καταιγισμό αυθεντικών αποδείξεων και ντοκουμέντων. Η στιγμή ονομάζεται νεκροφάνεια, παράλυση ή ψυχολογικό ΣΟΚ (οι εντολές που δίνονται πραγματοποιούνται χωρίς σκέψη ακόμη και από επιστημονικό προσωπικό). Στο ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ακολουθούσαν τέτοιες τεχνικές σε συμπυκνωμένο χρόνο. Βέβαια όλα αυτά για γρηγορότερο και καλύτερο έλεγχο του εγκεφάλου του κατακτημένου προς όφελος των κατακτητών του.
2)  Το στάδιο αυτό ονομάζετε ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΪΗΣΗ και διαρκεί 2 με 5 χρόνια. Εδώ ο στόχος είναι η οικονομία, οι διεθνείς σχέσεις και τα αμυντικά συστήματα.
3)ΚΡΙΣΗ επέρχεται σε σύντομο διάστημα.
4)  ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ η διάρκεια του σταδίου αυτού είναι απροσδιόριστη όπου επιβάλλονται δυσβάσταχτα και καταδυναστευτικά μέτρα με σκοπό την δήθεν επαναφορά στο κοινωνικό επίπεδο ποιότητας ζωής, αλλά με πραγματικό στόχο την απόλυτη οικονομική υποδούλωση της χώρας και των κατοίκων της. Χάνουμε έτσι την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια και την εθνική μας κυριαρχία.

Τα 4 αυτά στάδια είναι ένα μέρος του ψυχρού Πολέμου που προσαρμόζεται ανάλογα με της αντιδράσεις του λαού αλλά πάντα προς όφελος του κεφαλαίου.
 Εάν η αντίσταση από το λαό  μεγαλώσει έχουμε ποιο σκληρά μέτρα όπως:
 χάος και εκφοβισμό(υψηλή ανεργία νέων, αυτοκτονίες, αύξηση ναρκωτικών ουσιών, πορνεία, εμπόριο όπλων, δουλεία ,γεγονότα σοκ όπως δολοφονίες μεταναστών από Έλληνες  ακολουθούμενες από εξεγέρσεις η και το αντίθετο, βομβιστικές ενέργειες με απώλειες πολλών ανθρώπων και μικρών παιδιών κ.α.),
εμφύλιος  (έντονες συγκεντρώσεις με ακραία φαινόμενα πόλωσης ένας εξωγενής παράγοντας(πυροβολισμός από ενόπλους πράκτορες) και κάτω από πίεση χρόνιας οικονομικής ύφεσης  ο λαός στο σφαγείο προς όφελος ποιών νομίζεται.),
 το σοκ του Πολέμου  (γείτονες "καλούς" από ανατολή και βορά) ή ταχεία εφεύρεση αιτίας βομβαρδισμού   [fail-state (ηθικολογικό κάλυμμα για εκστρατείες των Αμερικανών) Σημαίνει κράτος υπό πτώχευση δεν μπορεί να διασφαλίσει τα σύνορα διαλυμένο κράτος χρεοκοπημένο η κακοποιό, βιαστή των ανθρώπινων δικαιωμάτων επικίνδυνο για αλλοδαπούς, τους γείτονες του έτσι προετοιμάζει το έδαφος για τους πολίτες και την κοινή γνώμη για στρατιωτική επέμβαση.  Σωφρονισμού και ανασυγκρότησης.Η συνταγή χρησιμοποιήθηκε στην Γιουγκοσλαβία]  και διαμελισμού σε κρατίδια μικρά προς όφελος και των ιδιωτικών στρατών, έτσι στο τέλος έρχεται το σοκ της επιβολής και των βασανιστηρίων.



Αδέλφια μας Έλληνες συμπολίτες 38 χρόνια ψεύτικη ευημερία στον τιτανικό Ελλάδα μας προσέφεραν οι έχοντες και κατέχοντες, ο λαός άφαντος, τον εμφανίζουν μόνο για πληρωμές.

Υπάρχουν και άνθρωποι που προσπαθούν για το καλό του τόπου .Ψάξτε υπομονετικά ,βρείτε τους και χρησιμοποιήστε τους κάτω πάντα από λαϊκό έλεγχο. Η αλληλεγγύη, η ενότητα, και η συλλογικότητα για το κοινό καλό ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή  ανάπτυξη που μας αφαίρεσαν με δόλιο τρόπο δική μας και ξένοι προστάτες.
  
Ο Ζαν-Κλωντ  Γιούνκερ επικεφαλής του Γιούρογκρούπ δήλωσε ότι δεν υπάρχει για την Ελλάδα καμιά ελπίδα και ότι δεν μπορεί να διαπραγματευθεί το δημοσιοοικονομικό σύμφωνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Υψηλόβαθμο στέλεχος και σύμβουλος της Deutsche Bank ο Juergen Fitschen δήλωσε ότι στην Ελλάδα πρέπει να επιβληθεί στρατιωτική ένοπλη επέμβαση για την καθυπόταξη του λαού γιατί η Ελλάδα είναι αποτυχημένο κράτος με διεφθαρμένους πολιτικούς. Το ίδιο ανέφερε και ο Tomas Straubbar διευθύνον σύμβουλος του Ινστιτούτου της παγκόσμιας οικονομίας του Αμβούργου.

 Το σκάκι παίζεται χωρίς αντίπαλο και με μοναδικό παίχτη  το υδροκέφαλο παθολογικό κεφάλαιο.  Ας του δώσουμε μια ισχυρή απάντηση με έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και εθνικό νόμισμα που δεν θα είναι πληθωριστικό γιατί θα βασιστεί στην ανάπτυξη και παραγωγικότητα.
Συνοδοιπόροι Ισλανδία, Αργεντινή, Βόρεια Κορέα, Ινδονησία και Ρωσία με ανάπτυξη από 5% έως 7%.Θέλουμε Ελευθερία, δικαιοσύνη, τον πολιτισμό μας, και πολιτικούς που να εμπνέουν σεβασμό και ασφάλεια για τα παιδιά μας και όχι να ηδονίζονται με τον πόνο των ανθρώπων.

Είμαστε ερωτευμένοι με την ζωή με το μεγαλείο της φύσης, με την αλήθεια με τον άνθρωπο και όχι με την θεωρία ο θάνατος σου η ζωή μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου