Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ Αγρινίου για υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον Παύλο Μοσχολιό που αυτοπροσδιορίζεται ως μέλος του ΕΠΑΜ


   Το ΕΠΑΜ Αγρινίου θέλει να γνωστοποιήσει ότι κάποιος κύριος εν ονόματι Γιώργος Παλαιοπάνος που κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Αγρίνιο με τον Παύλο Μοσχολιό, δεν είναι μέλος του ΕΠΑΜ όπως ο ίδιος υποστηρίζει στην ατομική του δημοσίευση. Μέλος είναι μόνο αυτός που συμμετέχει ενεργά στις διεργασίες του EΠΑΜ και βρίσκεται υπό την κρίση όλων των μελών  για κάθε πολιτική του δραστηριότητα, όπως η υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές. Ο παραπάνω κύριος ουδεμία συμμετοχή έχει στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.
   Το ΕΠΑΜ Αγρινίου υποστηρίζει μόνο την κίνηση: «Ανυπότακτο Αγρίνιο» για τις δημοτικές εκλογές μέσω του μέλους του Γιώργου Υφαντή.
   Είμαστε στο ακριβώς αντίπαλο στρατόπεδο από τον κο Μοσχολιό και το σινάφι του που πρεσβεύουν ένα σάπιο  πολιτικό κατεστημένο. Τα μέλη του ΕΠΑΜ που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Αγρινίου θα πολεμήσουν σκληρά την ντόπια εξουσία που πασχίζει να παρατείνει ακόμη την διάρκεια ζωής της μέσω των ερχόμενων εκλογών.


ΕΠΑΜ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

2 σχόλια:

  1. βαγια συνεχιζεις και ασχολησε μαζι μου!!! δεν ξερω γαιτι με μισεις αλλα δεν πειραζει. να εισαι καλα. παντως να ξερεις οτι με αδικεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H θέση που εκφράζεται στο παραπάνω δελτίο τύπου είναι συλλογική απόφαση του πυρήνα μας και όχι προσωπικό θεμα της συναγωνίστριας. Αν θεωρείς ότι αδικείσαι ανέπτυξε εδώ τα επιχειρήματά σου.


    Νίκος Στάμος, μέλος ΕΠΑΜ Αγρινίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή